ANTRENOR PERSONAL

Alege-ți antrenorul și începe un program personalizat! Vei lucra mai eficient, mai focusat și cu rezultate vizibile! Abonamentele pentru personal training pot fi încheiate doar la recepția clubului. Costurile variază în funcție de antrenorul cu care alegeți să lucrați.

Class Overview

Felicitări pentru că ai luat decizia de a lucra cu cel mai bun antrenor personal de fitness. Știu că uneori poate fi intimidant să ceri unei persoane să te ajute cu antrenamentele, dar gândește-te că angajezi un antrenor personal profesionist pentru a te menține în siguranță, pentru a-ți oferi un plan de nutriție personalizat și pentru a te motiva să-ți atinge obiectivele.

Un antrenor personal de fitness te poate ajuta să trăiești un stil de viață mai sănătos, să te menții în formă și să ajungi într-un loc mai bun în călătoria ta de fitness. Lucrul cu un antrenor personal de fitness este o idee bună, indiferent de nivelul de fitness în care consideri că te afli.

De fapt, cei mai buni antrenori personali au de obicei antrenori de fitness ei înșiși!

De aceea, este important să găsești antrenorul personal de fitness potrivit pentru tine și nevoile tale. Acest lucru implică puțină muncă, așa că iată câteva lucruri la care trebuie să fii atent atunci când alegi antrenorul personal de fitness:

6 sfaturi utile pentru alegerea antrenorului de fitness potrivit

1. Locație

Unul dintre primii factori pe care trenuie să îi iei în considerare înainte de a alege un antrenor personal de fitness este locația.

Unde vrei să-ți faci antrenamentele? Căuți o Sala Fitness din Lacul Tei la care să mergi imediat după muncă sau preferi să faci Antrenamente Online?

Antrenorii noștri personali de fitness de la Team Fitness pot lucra cu tine fie online, fie fizic, la sala Team Fitness din Sector 2 București.

2. Calificare

Unul dintre cele mai mari beneficii ale angajării unui antrenor personal de fitness este că lucrezi cu cineva care are cunoștințe extinse despre practici sigure și eficiente. Nu are rost să angajezi un antrenor personal care nu este calificat.

Toți antrenorii noștri personali de la Team Fitness dețin certificări acreditate la nivel național, combinate cu o experiență vastă, oferind asistență practică și îndrumare clienților.

3. Modul de comunicare

Desigur, s-ar putea să nu înțelegi prea bine personalitatea antrenorului tău personal până când nu ai prima ședință cu el. Totuși, ar trebui să te simți confortabil să faci o schimbare dacă personalitatea antrenorului tău nu se potrivește cu a ta.

În cele din urmă, un antrenor personal bun te va împinge din zona ta de confort. Cu toate acestea, contează modul în care o face și atitudinea pe care o are în timpul antrenamentului.

Unii oameni preferă o doză mare de sprijin pozitiv, în timp ce alții preferă o abordare puțin mai agresivă.

4. Rezultate

Antrenorii buni vor posta rezultatele pozitive a clienților, de obicei prin intermediul rețelelor sociale. A vedea rezultatele de la alții care își ating obiectivele este o recomandare excelentă pentru un antrenor de fitness, așa că nu strica să investighezi puțin!

5. Disponibilitate

Deoarece consecvența este esențială atunci când lucrezi cu un antrenor personal, este o idee bună să-l întrebi despre programul său. Totodată, nu uita să întrebui dacă poate să respecte programul sau este unul care schimbă în mod regulat?

Un alt lucru pe care ar fi bine să-l întrebi pe antrenor este dacă poți recupera ședințele pierdute și care este politica lui de anulare?

6. Cost

La fel cum experiența și personalitatea pot varia foarte mult între antrenori, la fel poate varia și tariful acestora, în funcție de certificări, specialitate și locație.

Este important ca tarifele antrenorului tău personal de fitness să se potrivească bugetului tău, chiar dacă asta înseamnă să faci câteva modificări în bugetul tău.

Dacă ești gata să faci primul pas către un stil de viaţă sănătos, contactează-ne chiar astăzi!

Class Details

Sala de fitness TeamFitness

Class Location