INSTRUCTORII NOSTRI

BOGDAN FIERBINTEANU 0785095512
instructor personal

Specializare in Bodybuilding, Functional Training si Cardio-Fitness.

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, antrenor personal si intructor de fitness acreditat de EFA (European Fitness Association), Bogdan este un impatimit al sportului de mic copil. Cochetand cu sportul in general, indiferent de disciplina aleasa, a ajuns sa faca o pasiune pentru fitness, in anul 2005, dezvoltandu-si o cariera in acest sport.
A devenit sponsorizat de catre firmele MY PROTEIN SI WEIDER pentru promovare video de produse si promovarea fitness-ului .
Pasiunea pentru Bodybuilding a venit la varsta de 19 ani, din dorinta de a-si modela si dezvolta armonios corpul. In felul acesta si-a aprofundat cunostintele legate de anatomia si biomecanica corpului uman., cunostinte pe care vrea sa le impartaseasca si celor interesati, devenind instructor personal la TeamFitness.

Executarea corecta a exercitiilor fizice este foarte importanta pentru modelarea si dezvoltarea corpului tau Bogdan Fierbinteanu
Pune accent pe executarea corecta a exercitiilor, esentiala pentru modelarea corpului si atingerea obiectivelor alese de catre cei care vor sa-si lucreze musculatura.


RAZVAN MARINESCU 0765436445
instructor personal

Am 29 de ani, nascut in 1988, in Bucuresti.
Sunt antrenor personal de fitness si tehnician nutritionist, cu o experienta practica de peste 5 ani in aceste domenii.

Fost sportiv de performanta, am practicat boxul de mic, timp de 13 ani, dar am fost nevoit sa ma retrag dintr-o cariera foarte promitatoare in box din cauza unei nefericite accidentari. Tot raul spre bine pentru ca astfel, am putut sa ma dedic in totalitate carierei pe care mi-am dorit-o dintotdeauna in fitness si nutritie, pentru a educa si ajuta oamenii sa adopte un stil de viata sanatos si echilibrat.

Fitness-ul face parte din viata mea de cand ma stiu; am inceput pe la 15-16 ani sa fac exercitii acasa cu greutatea corpului, apoi am primit un set de gantere si un extensor si fara sa realizez catusi de putin atunci, deja ma antrenam in stilul pe care il promovez acum, functional fitness.