DIETA CU FITNESS SI NUTRITIE – FITNESS DIET NUTRITION

Class Overview

 • Dieta cu fitness si nutritie – Fitness Diet Nutrition

  Fitness-ul si Nutritia pot produce un rezultat complet, una fara cealalta? Raspunsul nu poate fi mai simplu: NU!

  Cu toate ca incercam adesea sa ne eschivam de la a face sport sau de la a manca sanatos, un rezultat pozitiv al efortului depus va fi obtinut doar atunci cand urmam un plan complet care sa implice atat o viata activa in sala de sport, cat si o dieta echilibrata.

  In continuare, vom afla cateva aspecte esentiale ale fitness diet nutrition-ului.

  Este bine-cunoscut faptul ca sportul si nutriția contribuie notabil nu doar la imbunatatirea aspectului fizic, ci si in ceea ce priveste sanatatea mintii. De asemenea, printre beneficii se numara si scaderea in greutate, urmata de cresterea masei musculare si imbunatatirea imunitatii si a tonusului. Detoxifierea nu este un trend, ci o necesitate absoluta a corpului nostru pe care o putem stimula doar printr-o nutritie adecvata.

  Totusi, efortul depus in urma sportului impune un consum mare de energie care trebuie suplimentat printr-o dieta personalizata pentru un rezultat optim. Este ideal ca sportivii sa urmeze programe personalizate de nutritie conform nevoilor organismului lor. Totodata, persoanele cu organism deficitar necesita utilizarea unor diete speciale pentru diabet, hipertensiune arteriala sau nivel crescut de colesterol care sa vina in completarea unui program de fitness adecvat.

  De retinut! O viata activa asigura, negresit, sanatatea corpului, insa echilibrul deplin este obtinut prin sincronizarea cu o dieta adaptata necesitatilor fiecarei persoane.

  Nutritionistii noastri, Bogdan Fierbinteanu si Razvan Marinescu, va ofera sprijin si recomandari personalizate pe tot parcursul programului de Fitness Diet Nutritio

  Class Details

  Class Location