F O C U S

Class Overview

Bodybuilding – sportul prin care iti modelezi corpul printr-o varietate de exercitii cu greutati. In plus ai nevoie de o alimentatie adecvata si odihna, pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Pentru rezultatul dorit trebuie sa ai un program personalizat cu exercitii pentru picioare, abdomen, brate si piept. Pentru modelarea acestor parti ale corpului ai exercitii specifice pentru care se folosesc o serie de aparate pe care le gasesti in salile de bodybuilding.

SCURT ISTORIC

Acest sport a inceput sa fie popular datorita lui ‪Eugen Sandow‬, in secolul al XIX lea. Inceputurile au avut loc spre sfârșitul secolului al XIX-lea. Sandow a organizat la 14 septembrie 1901, in Londra, primul concurs de culturism din lume. Concursul s-a bucurat de un succes atat de mare, incat toate locurile au fost vandute si sute de entuziasti au ramas fara bilete, nereusind sa intre in sala.

Un rol important pentru executarea corecta a exercitiilor si alegerea timpului optim de odihna il are instructorul personal. Acesta iti poate creiona programul personalizat pentru corpul tau, astfel incat sa obtii modelarea grupelor musculare asa cum iti doresti. Antrenamentele sunt alese pe trepte de experienta, pentru incepatori sau avansati. Fiecare trebuie sa stie exact cat sa-si solicite corpul, sa-l energizeze si sa-l odihneasca pentru a acumula in urma antrenamentelor.

Alimentatia si odihna sunt factori importanti de care trebuie sa tii seama. Orice sportiv are nevoie de o alimentatie diferentiata fata de cei care nu desfasoara activitati solicitante din punct de vedere fizic. Si in culturism alimentatia difera in functie de gradul de antrenament pe care il executa. cei care executa exercitii pentru a se mentine in forma nu au aceeasi alimentatie cu cei care-si disputa anual titlul de „Mister Olimpia”.

Consumul de apa trebuie accentuat in timpul antrenamentelor. Consumul de apa fiind cel mai eficient mijloc pentru prevenirea deshidratarii. De asemenea ai nevoie de o alimentatie bogata in proteine, glucide, lipide iar vitaminele si mineralele sunt nelipsite din dieta.

BODYBUILDING
  • 1 şedinţă – 40 Ron
  • Full Fitness Time – 100 Ron(1 lună)
  • Fitness Day time – 75 Ron / program 08 :00 -15:00

Class Details

Sala de fitness TeamFitness

Class Location