De ce ai nevoie de un antrenor personal ?

Antrenor-personal

Class Overview

Indiferent de obiectivele propuse si nivelul de pregatire detinut, atunci cand decidem sa luam sportul ca si aliat in atingerea telului (forma fizica excelenta, slabire sanatoasa, antrenament in sport de performanta, rezolvarea unor problemele de sanatate etc), cu siguranta toti avem nevoie de un ajutor care sa ne sustina si sa ne ghideze pasii spre succes. Acest ajutor se numeste „antrenor personal” si oamenii din intreaga lume apeleaza la el..

Cum stii daca si tu ai nevoie de un antrenor personal? Daca raspunsul tau este DA la oricare din intrebarile de mai jos, atunci iti recomand sa apelezi la un antrenor personal. Afla si de ce.

Ai nevoie de motivatie? Un antrenor va stii sa iti ofere argumentele potrivite si sa te sustina pentru a-ti atinge obiectivele atat in timpul antrenamentului, cat si in afara acestuia.

Ti se pare dificil sa respecti un program de antrenament? Daca alegi sa lucrezi cu un antrenor personal, te asigur ca vei reusi sa te tii de antrenamente. Odata fixata intalnirea cu antrenorul, va fi mult mai usor sa te mobilizezi pentru a merge la sala si nu iti vei mai cauta scuze pentru a amana antrenamentul.

Iti doresti ca antrenamentul tau sa fie 100% eficient? Antrenorul personal iti poate oferi suportul necesar. Multi oameni se documenteaza si copiaza programul altora, in speranta obtinerii unor rezultate asemanatoare. De exemplu, ai o prietena care a slabit 10 kg cu ajutorul unui program, insa este foarte probabil ca acelasi program sa nu fie la fel de eficient si pentru tine. Ceea ce i se potriveste unei persoane este foarte posibil sa aiba rezultate diferite pentru altcineva; mai mult, poate fi chiar contraindicat. Antrenorul personal stie cum sa iti pregateasca si sa adapteze un program personalizat astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate.

IAi nevoie de indrumare in utilizarea aparatelor din sala? Antrenorul personal este acolo pentru a-ti explica scopul fiecarui aparat si pentru a-ti arata modul corect de utilizare.

Ai nevoie de supraveghere in caz ca executi ceva gresit? Antrenorul tau iti va explica in detaliu tot ceea ce vrei sa stii si te va supraveghea pe durata efectuarii exercitiilor, astfel incat vei fi in siguranta. Nu stii sa faci mers fandat corect astfel incat sa nu iti afectezi articulatiile genunchiilor? Indatorirea antrenorului personal este sa te supravegheze in timpul antrenamentului, sa observe, sa asiste, sa indrume si sa corecteze.

Vrei sa stii ce exercitii ar fi potrivite pentru a lucra anumite zone ale corpului? Antrenorul personal te va ghida in alegerea tipurilor de exercitii care sa te ajute sa-ti tonifici muschii si sa-ti definesti anumite parti ale corpului.

Vrei sa te pregatesti pentru un sport anume? In ziua de astazi, nu apelezi la un antrenor personal doar daca vrei sa slabesti sau sa cresti in masa musculara. Vrei sa iti imbunatatesti anumite calitati motrice sau anumite abilitati sportive? Vrei sa castigi partida de tenis cu amicul tau? Vrei sa practici schi nautic dar nu ai suficienta forta in picioare? Sunt doar cateva exemple in care antrenorul personal te poate ajuta cu solutii. Foarte multi sportivi de performanta apeleaza la antrenori personali.

Ai nevoie de o recuperare cat mai rapida dupa o accidentare? Daca ai un antrenor personal, recuperarea ta se poate face intr-un timp mai scurt si nu vei risca aparitia complicatiilor. Antrenorul iti va stabili un program special, de refacere, cu exercitii mai simple, dar care stimuleaza musculatura si o tonifica.

Sunt foarte multe motive pentru care iti recomand sa lucrezi cu un antrenor personal, dar de unde stii pe care sa il alegi? Care este profesionist si care nu, care este potrivit pentru tine si care nu? Domeniul fitnessului s-a dezvoltat foarte mult in ultimul timp si a devenit o moda sa fii antrenor personal. 🙂 Pentru a fi sigur ca ai facut alegerea corecta, trebuie sa tii cont de cateva aspecte

Nu fi indiferent in alegerea ta! Inainte de a solicita un antrenor personal, analizeaza atent toti antrenorii din sala si selecteaza posibili ‚candidati’.

Studiaza-le modul de lucru cu clientii.

Intereseaza-te ce studii detin (diplome, certificari, experiente).

Este foarte important sa aiba un istoric sportiv ( sport de performanta), deoarece un antrenor trebuie sa „simta” efortul, nu doar sa stie teorie.

Odata selectionat posibilul viitor antrenor, incearca sa-ti dai seama daca este pasionat de ceea ce face.

Daca tine si clase de aerobic, o buna solutie ar fi sa participi la una din orele sale pentru a avea macar o prima impresie.

Este important sa aiba rezultate cu alti clienti. Incearca sa afli din experientele persoanelor pe care le-a antrenat de-a lungul timpului.

Trebuie sa simti o anumita „chimie” cu acel om. Te vei increde 100% in el si veti forma o echipa care va trebui sa functioneze bine si eficient. De aceea, acesta este probabil unul dintre cele mai importante aspecte de luat in considerare. Un scurt dialog cu antrenorul te poate ajuta sa iti dai seama cum va decurge comunicarea intre voi in timpul antrenamentelor.

  • 1 şedinţă – 50 Ron cu antrenor personal
  • 14 şedinţe – 500 Ron cu antrenor personal
  • Durata antrenament 2 ore

Class Details

Luni - Vineri - 08:00 - 22:00
Sambata - 09:00-18:00 Duminica 09:00-14:00
$
Sala de fitness TeamFitness

Class Location