Antrenamente pentru slăbit Antrenamente pentru slăbit cu antrenor personal

În ciuda efortului depus adeseori, nu reuşim să slăbim atât cât dorim. Te-ai întrebat vreodată care ar putea fi cauza acestei probleme? Un program de antrenamente pentru slăbit oferă rezultatele cele mai bune atunci când este conceput şi supravegheat de un antrenor de fitness. El va acorda o atenţie maximă fiecărei etape a antrenamentului şi va păstra un echilibru necesar între exerciţii, şi momentul în care ai nevoie de repaus. Caloriile pot fi arse mult mai eficient dacă se ţine cont de ritmul fiecărei persoane şi de trăsăturile ei fizice. Nu există o reţea universală pentru toţi cei care vor să slăbească, particularităţile fiecarei persone fiind cele care dictează regulile stabilite de antrenor.

De ce să alegi un antrenor personal?

Antrenamentele fizice făcute cu un antrenor personal sunt indicate în special celor care au probleme cu kilogramele în plus şi vor să slăbească fără a-şi seca propriul corp de energie. Programele de slăbit foarte agresive îţi pot deregla metabolismul şi pot da naştere unor afecţiuni grave, în unele cazuri chiar şi unor afecţiuni autoimune precum diabetul. E timpul să renunţi la metodele ineficiente despre care ai citit că le-au fost de ajutor altora. Îţi recomandăm să nu foloseşti pastile pentru slăbit deoarece acestea nu sunt adesea testate foarte riguros.

Programe de antrenament concepute pentru TINE

Secretul stă în tine și în hotărârea cu care respecți programul de slăbit conceput de antrenorul tău. El te va ajuta să slăbești corect, fără pierderea masei musculare, ci doar a grăsimii nedorite acumulate în special în zonele vizibile ale corpului. Nu este indicat să slăbești foarte repede deoarece poate apărea efectul de bumerang, iar ulterior să te îngrași din nou la fel de repede. Din acest motiv, antrenorul tău va concepe un program special de slăbit, care să dea rezultate sigure și durabile. Astfel, te vei putea bucura de o viață sănătoasă și vei trăi exact așa cum îți doreai de mult.